Onze succesverhalen

Benieuwd naar Zeer Zout in de praktijk? Bekijk hieronder een aantal van onze cases.

zeer zout content marketing tilburg cases cobbles cycling logo

Cobbles is het content paradepaardje van Zeer Zout. Dit zusterbedrijf is een online lifestyle magazine voor wielrenners en mountainbikers, waar wekelijks artikelen verschijnen.

We hebben dit merk van de grond toe opgebouwd, tot een website met maandelijks ruim 30.000 bezoeken, communicatiekanalen met duizenden volgers en een decentraal team van ruim 15 personen: allemaal vrijwilligers die werken vanuit hun passie voor de sport. In de loop der tijd is de aard van de  werkzaamheden van Zeer Zout dan ook verschoven, van alles zelf doen (van tekstschrijven en redigeren, tot opmaak en publicatie via de website en verspreiden via social media) naar aansturing van het team (met natuurlijk nog steeds het nodige uitvoerende werk erbij).

Deze ervaring kunnen we natuurlijk perfect inzetten voor het creëren van een gestroomlijnd contentproces binnen uw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

zeer zout content marketing tilburg cases cobbles cycling
zeer zout content marketing tilburg cases mj van riel kraanverhuur
zeer zout content marketing tilburg cases mj van riel kraanverhuur logo

Voor M.J. van Riel stelde Zeer Zout een contentstrategie op. Hierbij hebben we via gesprekken met diverse medewerkers gewerkt aan het aanscherpen van de waardepropositie en USP’s. Daarnaast zijn praktische handvatten ontwikkeld voor het communicatieproces, zoals een beschrijving van de doelgroep, de te gebruiken kanalen en verantwoordelijkheden binnen de organisatie.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op strategisch vlak? Neem contact met ons op.

Binnen M.J. van Riel was vooral ook behoefte aan een partij die hands-on werkt. Zeer Zout staat M.J. van Riel dan ook wekelijks bij in de uitvoering van diverse marketingwerkzaamheden. Dit gebeurt vanuit de vestiging van M.J. van Riel in Tilburg, zodat korte lijntjes met de organisatie gecreëerd worden en de meeste synergie ontstaat. Op deze manier kan ook de correcte uitvoering van de strategie gewaarborgd worden.

Heeft u ook (tijdelijk) behoefte aan hands-on uitvoerend marketingpersoneel binnen uw organisatie? Neem contact met ons op.

zeer zout content marketing tilburg cases mj van riel frans van schaijik

Frans van Schaijik

Commercieel Technisch Directeur
M.J. van Riel B.V.

“Zeer Zout heeft voor M.J. van Riel B.V. alle denkbare marketingactiviteiten uitgevoerd. Deze activiteiten concentreerden zich voornamelijk op de totstandkoming van een communicatieplan, de opbouw van en content voor de website, het schrijven van content voor onze social media, het ontwerpen van onze advertenties, brochures, leaflets, jaarlijkse kalenders, invitaties, et cetera. Daarbij was hij ter zake ook verantwoordelijk voor de coördinatie met externe partijen, waaronder drukkerijen, fotografen et cetera.

Daan heeft zijn werkzaamheden steeds vakkundig en met enthousiasme uitgevoerd en is daarnaast prettig in de omgang met leidinggevenden en alle andere medewerkers. Zijn inbreng is – gevraagd of ongevraagd – constructief of innovatief en hij heeft wat mij betreft herhaaldelijk blijk van gegeven goed te begrijpen wat deze tijd aan noodzakelijke marketingactiviteiten vraagt. Daan is dus kort gezegd iemand die ik van harte in de meer dan serieuze aandacht van anderen durf aan te bevelen!”

Bekijk deze referentie op Linkedin
zeer zout content marketing tilburg cases unica schutte ict

Voor Unica Schutte ICT heeft Zeer Zout een contentstrategie opgesteld. Naast de gebruikelijke onderdelen hebben we hier extra goed gekeken naar het behalen van maximaal rendement uit de bestaande content: content die sowieso al gecreëerd wordt en deze met minimale inspanningen ‘ombouwen’ tot bruikbare online content.

Bent u ook benieuwd of u met beperkte investeringen meer kan behalen in uw communicatie? Neem dan contact met ons op.

Naast dit strategische deel, heeft Zeer Zout Unica Schutte ICT geholpen met het uitvoerende deel. De organisatie was op het desbetreffende moment volop bezig met de presentatie van een vernieuwd dienstenportfolio. Zeer Zout heeft teksten en leaflets ontwikkeld voor diverse pijlers binnen de organisatie, evenals brancheconcepten en productintroducties. Dit deden we zowel op afstand, als vanuit diverse vestigingen van Unica Schutte ICT.

Komt u ook handen tekort in een vernieuwing van uw marketing? Neem dan contact met ons op en bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

zeer zout content marketing tilburg cases unica schutte ict
zeer zout content marketing tilburg cases pop up cinema

Pop Up Cinema is een opdrachtgever van het eerste uur. We hebben voor hen een contentstrategie ontwikkeld, waarbij we de organisatie goed hebben kunnen helpen met het aanscherpen van de kernwaarden, toegevoegde waarde en natuurlijk het praktische deel. Daarnaast zijn we maandelijks bezig met de begeleiding van het contentproces en deels ook de uitvoering hiervan: via social media en e-mailmarketing zorgen we dat iedere voorstelling weer de zaal gevuld wordt met een enthousiast publiek.

Heeft u ook behoefte aan een frisse blik op waar uw onderneming nou écht voor staat en uw klanten blij mee maakt? Neem dan contact met ons op.

zeer zout content marketing tilburg cases pop up cinema maureen prins

Maureen Prins

Founder & Project Manager
Stichting Pop Up Cinema

“Voor Stichting Pop Up Cinema ontwikkelde Zeer Zout de communicatie strategie en sinds 2017 verzorgt Daan onze online communicatie. Sinds Zeer Zout aan het werk is zijn onze bezoekerscijfers gestegen, is de website vernieuwd en is onze online aanwezigheid vergroot. We hebben een grote community en Daan weet deze op de juiste manier te activeren.

Het is fijn werken met Daan, hij is accuraat, snel en komt met goede ideeën. Hij werkt zelfstandig, komt met creatieve content. Hij is altijd bereikbaar en lost zaken in no-time op. Daarnaast is zijn vormgeving mooi en effectief. Hij blijft zijn eigen gevormde strategie door ontwikkelen. We zijn enorm blij met zijn bijdrage. “

Bekijk deze referentie op Linkedin
zeer zout content marketing tilburg cases building blocks

Building Blocks wil zich als thought leader binnen de wereld van data science presenteren. Zeer Zout heeft hen geholpen met het opstarten van hun blog, door meerdere malen per maand uitgebreide, Engelse, technische artikelen te schrijven. Dit gebeurde op basis van input van een data scientist uit het team van Building Blocks en in samenwerking met het marketingteam. Voor deze data scientists traden we op als ghost writer, zodat ze onder eigen naam hun kennis op de website konden presenteren.

Heeft uw organisatie ook behoefte aan een ghostwriter? Een schrijver die niet bang is zich in technische details te verdiepen? Nee dan contact met ons op.

zeer zout content marketing tilburg cases building blocks
zeer zout content marketing tilburg cases

Diverse schrijfopdrachten

Voor diverse opdrachtgevers en via verschillende partners hebben we tal van schrijfopdrachten met succes voltooid. Dit varieerde van het uitwerken van een webpagina op basis van input van de opdrachtgever, tot het volledig ontwikkelen van marketingteksten voor de website, op basis van interviews. Voorbeelden uit deze diverse opdrachten zijn webteksten van Ganto of Van de Wiel Beveiliging en projectteksten van de Meester Paul de Gruyter Stichting.

Heeft u ook behoefte aan nieuwe webteksten, productteksten of blogs? Of een andere schrijfopdracht? Neem dan contact met ons op.

zeer zout content marketing tilburg cases pedalpact.cc

Momenteel zijn we bezig met de ontwikkeling van een tweede zusterbedrijf in de fietswereld: pedalpact.cc. Dit is een online zakelijk netwerplatform voor wielrenners en mountainbikers. Men kan elkaar hier gemakkelijk vinden en afspraken inplannen om zakelijke gesprekken te voeren op de fiets. Zo besparen gebruikers tijd, creëren ze sneller een gunfactor en krijgen ze bovenal nog meer plezier in hun werk.

Bij pedalpact.cc zijn we verantwoordelijk voor alle onderdelen van het bedrijf: van het ontwikkelen van de waardepropositie en USP’s, tot het schrijven van de webteksten, het ontwikkelen van de website en het maken van promo-video’s en social media berichten.

Benieuwd naar pedalpact.cc? Neem een kijkje op de website.