Onze diensten

Klik op onderstaande knoppen om meer te weten te komen over onze diensten of scroll naar onder voor een overzicht.

Wat is content marketing?

 • Een overtuiging dat u uw klanten écht kan helpen.
 • Het bieden van content die het gewin van de klant eerst plaatst.
 • Een goede manier om uzelf als expert in de markt te plaatsen.
 • Een bron van nieuwe klanten.
 • Een verlaging van uw marketingbudget en een verhoging van uw ROI.
 • Meer tevreden en loyalere klanten.
 • Perfect voor zowel consumenten- als zakelijke markten.

Waar voegen we waarde voor u toe?

Strategie

Websites

Creatie

Social media

E-mail

Analytics

Van strategie tot uitvoering

We specialiseren ons in het ontzorgen in het hele content marketing proces. Dit begint bij een solide marketingstrategie, een slimme website en loopt door in de uitvoering, bijvoorbeeld tekstschrijven of social media. Wij zijn de content marketeer die u miste.

Lees verder over strategie

Slimme websites

In onze content marketingfilosofie staat uw website centraal. Uw website is namelijk de ultieme vorm van owned media; daar moet u gebruik van maken. Om het maximale uit uw content marketing te halen richt u uw website in zodat de content niet alleen waarde levert voor de lezer, maar ook zodat de content u nieuwe klanten oplevert.

Wij leveren u een compleet nieuwe website, passen uw huidige website aan of werken met uw webbureau samen om de benodigde aanpassingen te doen. We specialiseren ons in:

 • Content optimalisatie
 • Conversie optimalisatie
 • Zoekmachine optimalisatie
 • User experience
Meer over website optimalisatie

Altijd waardevolle content

In het creatieproces nemen we twee rollen aan: die van marketeer en die van redacteur. We zorgen samen met u dat er altijd interessante onderwerpen zijn en we werken de content voor u uit. We kunnen voor u de teksten helemaal uitschrijven op basis van wat korte input, of u levert een tekst aan die we slechts redigeren. In deze keuze bent u helemaal vrij.

Content marketing draait om het creëren en waarmaken van verwachtingen. Daarom zorgen we dat deadlines altijd gehaald worden.

Benieuwd hoe we u hierin kunnen helpen?

Social media

De content wordt in eerste instantie gepubliceerd op uw website, maar uiteraard brengen we deze via andere kanalen extra onder de aandacht. Hiermee verhogen we het verkeer naar uw website. In de strategie gaan we na welke kanalen voor uw bedrijf en doelen geschikt zijn. Denk aan social media zoals Facebook, Linkedin en Instagram.

Naast content verspreiding zijn social media een perfecte tool om met uw doelgroep in gesprek te gaan en te laten zien dat u een actief en levendig bedrijf bent. Daarom ontzorgen we u ook het beheer van uw social media profielen.

Neem contact met ons op om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen

E-mail marketing

E-mail is zeker nog niet dood. Sterker nog, het is een krachtig middel om uw doelgroep te bereiken. Bovendien kunt u uw abonnees altijd gratis bereiken. Daarom verspreiden we uw content en ander nieuws via e-mailnieuwsbrieven, met een frequentie die bij uw bedrijf past.

Lees verder over content verspreiding

Analytics

Meten is weten. Om het maximale uit uw content marketing te halen is het essentieel uw resultaten te analyseren. Daarom analyseren we onder andere via de social media statistieken en Google Analytics hoe uw content presteert.

We zoeken naar patronen en koppelen de nieuwe kennis terug aan de strategie en uitvoering. Op deze manier zal de stijging van uw prestaties steeds toenemen. We rapporteren dit allemaal overzichtelijk aan u, zodat u altijd overzicht houdt op uw content marketing.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.