Creatie & redactie

Content marketing is een kruising tussen marketing en journalistiek. Een belangrijk onderdeel is content creatie. In dit proces nemen we twee rollen tegelijk aan: marketeer en hoofdredacteur.

Met de strategie in het achterhoofd creëren we keer op keer passende content.

Consistent waardevolle content

We zorgen dat u altijd en op tijd interessante content heeft, die van waarde is voor uw doelgroep. Dit doen we o.a. door regelmatige brainstorms. Deze consistentie is belangrijk omdat u met uw content verwachtingen creëert die u keer op keer moet blijven waarmaken. Wij staan u hierin bij.

Tekstschrijven en redactie

U bent de expert in uw vakgebied, dus u bent een belangrijk onderdeel in het aanleveren van de content. In het creëren van de content kunnen we u ontzorgen in hoeverre u dat wilt. We bieden hier gedetailleerd maatwerk.

Houdt u het tekstschrijven graag in huis? Dan nemen we de rol van redacteur aan en redigeren we de tekst waar mogelijk. Besteed u liever zoveel mogelijk uit? Dan levert u uw idee in het kort aan en werken we het volledig voor u uit.

Redigeren

Alle tussenoplossingen zijn mogelijk

Tekstschrijven

Altijd deadlines halen

Dat consistentie belangrijk is weet u inmiddels. Toch kan het zijn dat content marketing ondergesneeuwd wordt door andere taken in uw bedrijfsvoering. Daarom houden wij voor u de content kalender bij en zorgen we dat deadlines altijd gehaald worden.

U bent interessanter dan u denkt!

Binnen uw organisatie liggen waarschijnlijk al talloze ‘content kansen’ verscholen. U moet ze alleen zien. Denk bijvoorbeeld aan uw klantenservice. Wij zorgen dat uw huidige kennis efficiënt wordt ingezet voor content marketing door middel van content audits.

Wat er nog meer bij komt kijken

Beeldmateriaal

Beeldmateriaal

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het juiste beeldmateriaal is daarom erg belangrijk. U kunt het zelf aanleveren, of we zoeken, fotografen of filmen het voor u.

Aantrekkelijke content

Aantrekkelijke content

We zorgen ervoor dat de content leesbaar is en aantrekkelijk gepresenteerd aan de lezer, geheel naar uw wens.

Bewust personeel

Bewust personeel

Medewerking van uw personeel is van vitaal belang bij content marketing. Daarom maken we uw medewerkers bewust in het herkennen van content kansen.

Interviews

Interviews

Wil u content creëren, maar zo min mogelijk zelf aanleveren? Dan kunnen we u ook interviewen, waarna we de content zelf uitwerken.