Skip to main content

Cases

Onze succesverhalen

Laat je inspireren

Cases

Onze succesverhalen

Laat je inspireren

Cobbles Cycling

Cobbles is het content paradepaardje van Zeer Zout. Dit zusterbedrijf is een online lifestyle magazine voor wielrenners en mountainbikers, waar wekelijks artikelen verschijnen.

We hebben dit merk van de grond toe opgebouwd, tot een website met maandelijks 50.000 – 100.000 bezoeken, communicatiekanalen met duizenden volgers en een decentraal team van ruim 15 personen: allemaal vrijwilligers die werken vanuit hun passie voor de sport. We houden dus niet alleen zelf van schrijven, we vinden het ook leuk om een content team aan te sturen en vooral om op strategisch niveau de lijn uit te zetten.

Samen met onze partners bepalen we de koers van gesponsorde content. Wij ontwikkelen vervolgens verhalen die op de lange termijn presteren, met artikelen die jarenlang gelezen worden, soms meer dan 100.000 keer.

Deze ervaring kunnen we natuurlijk perfect inzetten voor het creëren van een gestroomlijnd contentproces binnen uw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Bezoek cobblescycling.com

Je wielerbedrijf naar een hoger niveau tillen?

Neem contact met ons op

NL Tour Rides

NL Tour Rides is de grootste toertochtorganisator van Nederland. Wat begon als een affiliate partnerschap tussen Cobbles en NLTR, groeide uit tot nauwe samenwerking op allerlei vlakken. Cobbles organiseert samen met NLTR enkele toertochten per jaar. Daarnaast promoot Cobbles nog steeds geselecteerde events via affiliate content. Dankzij ons wielerhart hebben we ook veel verstand van fietsroutes bouwen. Daarom zijn we nauw betrokken bij het controleren en soms ontwikkelen van de fietsroutes voor wielertoertochten van NL Tour Rides. Ook denken we mee in sommige aspecten van de marketing van NL Tour Rides.

Wil jij ook hulp in jouw bedrijf in de wielerbranche? Vraag naar de mogelijkheden. We werken graag voor de wielersport, dus we denken met alle plezier mee! Neem dus gerust contact met ons op.

NL Tour Rides Personal

NLTR Personal is een project van NL Tour Rides in samenwerking ontwikkeld met Zeer Zout. Naast toertochten biedt NLTR nu ook op en top verzorgde persoonlijke clinics in kleine groepjes aan.

In goed overleg hebben we meegeholpen met het uitdenken van het concept. Daarna zijn we tot een wensenpakket voor een website gekomen en hebben we de gehele website ontwikkeld. Het bijhouden van de website hoort hier ook bij – niet alleen technische updates, maar ook het mee uitdenken en plaatsen van nieuwe events. Ook onderhouden we relaties met trainers, bouwen we routes en denken we mee over operationele zaken. Hierbij kunnen we onze ervaring in de wielerbranche dus volledig in de strijd zetten.

Wil jij ook hulp in jouw bedrijf in de wielerbranche? Vraag naar de mogelijkheden. We werken graag voor de wielersport, dus we denken met alle plezier mee! Neem dus gerust contact met ons op.

Bezoek nltrpersonal.nl

Grupetto Cycling Wear

Gruptto ontwikkelt fietskleding voor toerwielrenners, zoals fietsshirts, jacks, sokken, nekwarmers, petjes, etc. Het is een relatief nieuw merk, met grootse plannen voor de toekomst. Zeer Zout helpt Grupetto om deze plannen te verwezenlijken.

Voor Grupetto Cycling Wear ontwikkelden we de volledige webshop, inclusief het vullen met producten. Daarbij hebben we gezorgd voor een volledig responsive webshopervaring voor de klant. We denken creatief mee over beeldmateriaal, collectie en aanbiedingen. Ook geven we advies over e-commerce zaken, zoals klantenservice en andere conversie-verhogende middelen. Bij Grupetto konden we dit alles doen met de fietsbril op. Omdat we een groot wielerhart hebben, konden we er daardoor bij de marketing een tandje erbij doen – we weten immers tegen wie we het hebben. In 2021 leverden we de eerste versie van de website op. In 2022 staan er nog flinke veranderingen op de planning.

Wil jij ook hulp in jouw bedrijf in de wielerbranche? Vraag naar de mogelijkheden. We werken graag voor de wielersport, dus we denken met alle plezier mee! Neem dus gerust contact met ons op.

Bezoek grupettocycling.cc

MOJOGEAR

MOJOGEAR is een Nederlands bedrijf dat smartphone accessoires ontwikkeld en verkoopt. Ze helpen content creators om betere video’s en foto’s te maken met hun smartphone.

Toen MOJOGEAR in de startup fase zat, hebben we hen met diverse onderdelen van de marketing geholpen. Denk aan het ontwikkelen van een nieuwe webshop, het schrijven van een strategisch plan, productteksten ontwikkelen, verpakkingen ontwerpen, meehelpen met operationele zaken en nog veel meer. Intussen hebben we MOJOGEAR van startup naar scale-up zien uitgroeien. Momenteel helpen we nog met uitbreiden van de website, voornamelijk op design- en contentgebied. Dit doen we in samenwerking met een andere webdeveloper, die zich meer op back-end en functionaliteit richt. Verder bieden we een helpende hand met content marketing en zo nu en dan met de gezelligheid op een vrijdagmiddagborrel.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe webshop? Of wil je jouw bedrijf richting geven met behulp van een strategie (marketing, content, concept, etc.)? Vraag naar de mogelijkheden. Neem gerust contact op.

Bezoek mojogear.euBekijk onderstaande referentie op Linkedin

Zeer Zout heeft MOJOGEAR geholpen met allerlei marketingwerkzaamheden, waaronder een zeer uitgebreide marketingstrategie. Daarnaast heeft Zeer Zout onze webshop ontwikkeld, gevuld en mede doorontwikkeld. Daans enthousiasme is aanstekelijk en hij is ideaal om mee te brainstormen.


Twan Spierts
Eigenaar MOJOGEAR

Marketing van je IT-bedrijf verbeteren?

Neem contact met ons op

Unica ICT Solutions

Unica ICT Solutions is onderdeel van de Unica Groep en is een snelgroeiende allround ICT-dienstverlener. Het bedrijf bestaat nu zo’n 25 jaar en heeft zo’n 250 werknemers.

Voor Unica ICT Solutions heeft Zeer Zout een contentstrategie opgesteld. Naast de voor ons gebruikelijke onderdelen hebben we hier extra goed gekeken naar het behalen van maximaal rendement uit de bestaande content: content die sowieso al gecreëerd wordt en deze met minimale inspanningen ‘ombouwen’ tot bruikbare online content.

Bent u ook benieuwd of u met beperkte investeringen meer kan behalen in uw communicatie? Neem dan contact met ons op.

Naast dit strategische deel, heeft Zeer Zout Unica ICT Solutions geholpen met het uitvoerende deel. Voor een concept-transitie ontwikkelden we webteksten en leaflets, brancheconcepten en productintroducties. Dit deden we zowel op afstand, als vanuit diverse vestigingen van Unica ICT Solutions. Daarnaast hebben we als ghostwriter diverse whitepapers geschreven, waarbij via interviews met experts van Unica en relevante klanten tot een waardevol stuk content gekomen zijn.

Komt u ook handen tekort in een vernieuwing van uw marketing? Neem dan contact met ons op en bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

Bekijk onderstaande referentie op Linkedin

Zeer Zout heeft webteksten, cases en whitepapers geschreven waarover wij super tevreden zijn. Zeer Zout kan met weinig input een sterk verhaal op papier zetten; zowel technisch als commercieel. Daan is zich goed bewust van de doelgroep van de tekst. Hij is goed in staat is om deze doelgroep(en) te boeien met zijn schrijfstijl. Wij hopen nog mooie projecten op te kunnen pakken in de toekomst.


Dennis Lamers
Marketing Manager Unica ICT Solutions

MJ van Riel

M.J. van Riel verzorgt exceptioneel transport, kraanverhuur en industriële verhuizingen door heel Nederland, met name vanuit de vestigingen in Noord-Brabant.

Voor M.J. van Riel stelde Zeer Zout een contentstrategie op. Hierbij hebben we via gesprekken met diverse medewerkers gewerkt aan het aanscherpen van de waardepropositie en USP’s. Daarnaast zijn praktische handvatten ontwikkeld voor het communicatieproces, zoals een beschrijving van de doelgroep, de te gebruiken kanalen en verantwoordelijkheden binnen de organisatie. Ook hebben we enkele grote veranderingen en uitbreidingen van de website verzorgt, zoals de B2B ‘webshop’ voor het materiaal – een grote trots van MJ van Riel.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen op strategisch vlak? Neem contact met ons op.

Binnen M.J. van Riel was vooral ook behoefte aan een partij die hands-on werkt. Zeer Zout heeft MJ van Riel dan ook wekelijks vanuit de Tilburgse vestiging bijgestaan in de uitvoering van diverse marketingwerkzaamheden. Dat betekent korte lijntjes met het eigen personeel en zoveel mogelijk synergie. Op deze manier kan ook de correcte uitvoering van de strategie gewaarborgd worden. Plus, op die manier voelt Zeer Zout ook echt als een onderdeel van het team – iets wat het resultaat altijd ten goede omt.

Heeft jouw organisatie ook (tijdelijk) behoefte aan hands-on uitvoerend marketingpersoneel? Neem contact met ons op.

Bekijk onderstaande referentie op Linkedin

Zeer Zout heeft voor ons alle denkbare marketingactiviteiten uitgevoerd. Zeer Zout heeft de werkzaamheden steeds vakkundig en met enthousiasme uitgevoerd en is prettig in de omgang met leidinggevenden en andere medewerkers. De inbreng van Zeer Zout is constructief en innovatief. Zeer Zout heeft herhaaldelijk blijk gegeven goed te begrijpen wat deze tijd aan noodzakelijke marketingactiviteiten vraagt. Kort gezegd: ik zou Zeer Zout van harte aanbevelen!

zeer zout content marketing tilburg cases mj van riel frans van schaijik
Frans van Schaijik
Voormalig Commercieel-technisch Directeur M.J. van Riel B.V.

Op zoek naar iemand met jouw experts én je doelgroep overweg kan?

Neem contact met ons op

De Krachtcentrale 013

Voor de Krachtcentrale 013 hebben we een volledig nieuwe website en huisstijl gebouwd. Dat betekent passende kleuren, lettertypes, iconen en andere elementen. De website moest dezelfde sfeer uitstralen als deelnemers meekrijgen bij De Krachtcentrale 013 op locatie: ‘een warm bad’.

De webdevelopment verliep via ‘sprints’: we leverden steeds een deel van het concept op, zodat er tussendoor feedbackmomenten ontstonden. Zo konden we aan het eind een blije opdrachtgever garanderen.

Voor de inhoud zijn we aan de slag gegaan met de webteksten die De Krachtcentrale 013 zelf aanleverde. Wij controleerden en redigeerden waar nodig, zodat de klant (in dit geval: deelnemer) centraal staat. We selecteerden de juiste foto uit de collectie die De Krachtcentrale 013 aanleverde.

Ook een website en huisstijl om jouw onderneming een frisse, professionele uitstraling te geven? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bezoek dekrachtcentrale013.nlBekijk onderstaande referentie op Linkedin

Zeer Zout heeft voor De Krachtcentrale 013 een mooie nieuwe website gemaakt. We zijn zeer tevreden over het resultaat en zeker ook over het proces: Daan is een goed luisteraar, hij denkt goed mee en maakt een goede vertaling van wensen naar tekst en beeld. Daarnaast is Daan creatief in denken en doen en komt hij met oplossingen die echt werken en passen bij onze wensen. Ook is hij enthousiast, betrokken en geeft niet snel op. We zijn heel tevreden over zijn manier van werken en het resultaat mag er zijn! We kunnen Zeer Zout van harte aanbevelen!

zeer zout content marketing tilburg cases de krachtcentrale 013 regine griep
Regine Griep
Uitvoerend bestuurder De Krachtcentrale 013

Meer mensen bereiken voor jouw bedrijf in de culturele of sociale sector?

Neem contact met ons op

Pop Up Cinema

Pop Up Cinema is een opdrachtgever van het eerste uur. We hebben een nieuwe website ontwikkeld die simpel en effectief het programma aan de bezoeker laat zien – hetgeen waar ze voor komen. Ook hebben we voor Pop Up Cinema een contentstrategie ontwikkeld, waarbij we de organisatie goed hebben kunnen helpen met het aanscherpen van de kernwaarden, toegevoegde waarde en het praktische deel. Daarnaast hebben we content geschreven en de organisatie begeleid bij het zelf uitwerken van content, van social media tot e-mailmarketing. Zo zorgen we dat  bij iedere voorstelling de zaal gevuld wordt met een enthousiast publiek.

Heeft u ook behoefte aan een frisse blik op waar uw onderneming nou écht voor staat en uw klanten blij mee maakt? Neem dan contact met ons op.

Bezoek popupcinema.nuBekijk onderstaande referentie op Linkedin

Zeer Zout ontwikkelde onze communicatiestrategie en onze nieuwe website en verzorgt onze online communicatie. Daardoor zijn onze bezoekerscijfers gestegen en onze online aanwezigheid vergroot. Het is fijn werken met Zeer Zout: accuraat, snel & creatieve ideeën. We zijn enorm blij met deze bijdrage.

zeer zout content marketing tilburg cases pop up cinema maureen prins
Maureen Prins
Founder en voormalig directeur Stichting Pop Up Cinema

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.